Afhaal menu

Bestellen kan via mail: denhaller@online.nl

Op de dag zelf telefonisch voor 14.00 uur.

Afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.00 uur en 17.00 uur.

 

Amuse keuze:

Rillettes van Hollandse boerderij eend met in Franse Armagnac pruimen

Of

Lolly van zachte jonge geitenkaas met geroosterde amandel en vossebessencompôte

 

Voorgerechten keuze:

Huisgemaakte paté van Schotse zalm, nori en spinazie, op

komkommer-wakamé salade en een mayonaise van saffraan en limoen

Of

Taartje van witte en gele chioggia biet, aangemaakt met crème fraîche, cornichons, Twickeler kaas ( van de koe) op cogollos sla,

zongedroogde tomaatjes en balsamico stroop

Voorgerechten worden geserveerd met olijfolie roomboter met zeezout

en huisgemaakt brioche brood

 

Hoofdgerechten keuze:

Malse crépinette van maïsscharrelkip, op een ragoût van knolselderij

en een jus van shiitake paddenstoelen

Of

Broodpudding met verloren groente, edamame boontjes, gepofte bataat,

kaas en ratatouille groente op een ragoût van knolselderij en een saus

van Madeira en beukenzwammetjes

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met pommes gratin, groente quiche

en witte kool salade

 

Nagerechten keuze:

Parfait van bitterkoekjes, tonkabonen en amarene-kersen met een pistache saus

Of

Mousse van karamelchocolade (Callebaut chocolade), met

hazelnoot meringue en een passend bolletje ijs

 

3 gangen menu met amuse € 35,50

U kunt ook de gerechten afzonderlijk bestellen.

Amuses € 2,50

Voorgerechten € 14,50

Hoofdgerechten € 22,50

Nagerechten € 10,00

Extra bij te bestellen:

Huisgemaakte brioche broodjes € 1,00

Bruin boeren landbrood € 6,50

Knoflook peterselie boter € 1,50

Romige mosterdsoep met quenelletjes van gevogelte, bieslook en geroosterde amandeltjes € 5,75

Heldere wildbouillon met shiitake paddenstoelen, bieslook en

geroosterde amandeltjes € 6,00

Vegetarische tomatenbouillon met shiitake paddenstoelen, bieslook en geroosterde amandeltjes € 5,75

 

Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag

tussen 16.00 uur en 17.00 uur