Menu du chef

Amuse: paté van zalm op romige komkommer-wakamé salade

***

Tartaar van rosbief, met kappertjes, cornichons en truffelmayonaise, rucola salade en schaafsel van Grana Padano kaas en pijnpitjes

Met huisgemaakt brioche brood en olijfolie roomboter met zeezout

***

Gevulde parelhoenderborst op romige witte kool en  rozemarijnjus

Groente en aardappelgarnituur

***

Panna cotta van witte chocolade, tonkabonen en zoethout extract, met

 roomijs en crème Suisse slagroom

 

€ 32,50

Het menu is prima uit te breiden met een huisgemaakte soep € 6,50

Bij dit menu moet u zelf een beetje werk doen. U heeft een oven of combimagnetron nodig en u krijgt er een duidelijk werkbeschrijving bij.

 

Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 19.00 uur.

Bestellen kan telefonisch 0547 35 12 87 of via mail: denhaller@online.nl

Bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag voor 15.00 uur.