Afhaalmenukaart
De volgende gerechten geven wij warm mee, u kunt dus zo aan tafel
Voorgerechten:
Goed gevulde uiensoep bereid met Twents bockbier, knoflook, kalfssukade en
geraspte oude kaas € 8,50
Licht gebonden paddenstoelensoep met bieslook en pijnboompitjes, kan ook vegetarisch € 8,50
Tartaar van rosbief, met kappertjes, cornichons en truffelmayonaise, op rucola sla en schaafsel van Grana Padanokaas € 13,50
(Maaltijd) salade, groene salade met zoetzure “rolmops” van zalm met blue skin radijs, gedroogde tomaat en wasabi-miso Yuzu mayonaise
met huisgemaakt brioche brood en olijfolie roomboter met zeezout
€ 13,50 als maaltijdsalade € 18,50
Hoofdgerechten (warm):
Vegetarische broodpudding met verloren groenten en een risotto met Parmezaanse kaas, een saus van beukenzwammetjes en een groene salade € 14,50
Ragout van scharrelkippendij, met paddenstoelen en bosui, een groene salade en risotto € 15,50
Hachee op grootmoeders wijze, met smeuïge aardappelpuree en
rodekool met appeltjes € 16,50
Gehaktballetjes naar eigen recept, in Stroganoffsaus met gepofte Charlotte krieltjes
en witte koolsalade € 14,75
Dessert:
Huisgemaakte luchtige chipolatabavarois met roomijs en
crème Suisse slagroom € 8,00
Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 19.00 uur.
Bestellen kan telefonisch 0547 35 12 87 of via mail: denhaller@online.nl
Bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag na 15.00 uur uitsluitend telefonisch
Bestellen kan op de dag zelf telefonisch tot 18.00 uur.
