Afhaalmenukaart

De volgende gerechten geven wij warm mee, u kunt dus zo aan tafel

Voorgerechten:

Goed gevulde uiensoep bereid met Twents bockbier, knoflook, kalfssukade en

geraspte oude kaas € 8,50

 

Licht gebonden paddenstoelensoep met bieslook en pijnboompitjes, kan ook vegetarisch € 8,50

 

Tartaar van rosbief, met kappertjes, cornichons en truffelmayonaise, op rucola sla en schaafsel van Grana Padanokaas  € 13,50

 

(Maaltijd) salade, groene salade met zoetzure “rolmops” van zalm met blue skin radijs, gedroogde tomaat en wasabi-miso Yuzu mayonaise

met huisgemaakt brioche brood en olijfolie roomboter met zeezout

€ 13,50 als maaltijdsalade € 18,50

 

Hoofdgerechten (warm):

Vegetarische broodpudding met verloren groenten en een risotto met Parmezaanse kaas, een saus van beukenzwammetjes en een groene salade € 14,50

 

Ragout van scharrelkippendij, met paddenstoelen en bosui, een groene salade en risotto € 15,50

 

Hachee op grootmoeders wijze, met smeuïge aardappelpuree en

rodekool met appeltjes € 16,50

 

Gehaktballetjes naar eigen recept, in Stroganoffsaus met gepofte Charlotte krieltjes

en witte koolsalade € 14,75

 

Dessert:

Huisgemaakte luchtige chipolatabavarois met roomijs en

crème Suisse slagroom € 8,00

 

Afhalen kan op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 17.00 en 19.00 uur.

Bestellen kan telefonisch 0547 35 12 87 of via mail: denhaller@online.nl

Bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag na 15.00 uur uitsluitend telefonisch

Bestellen kan op de dag zelf telefonisch tot 18.00 uur.