Kerstafhaal menu

Amuses:

Triangel van tamme konijn, hazelnoot en kastanje met een Armagnac pruimpje

&

Rolletje van tramazonebrood, huisgerookte zalm en gerookte forel met zongedroogde tomaat, zwarte peen salade en limoen-saffraan mayonaise

***

Voorgerecht: Bombe van reebok paté in een gelei van vossenbessen met kweeperen stroop, geroosterde amandelen en gruis van Serranoham

***

Tussengerecht: heldere bouillon van kalfs- en ossenstaart, met snoepjes van kalf en rund en een room van gepofte ui, Madeira en zwarte knoflook

***

Hoofdgerecht: Op de huid gebakken filet van Hollandse boerderij eend, met een jus van truffel en cantharellen , een stamppotje van knolselderij en peterseliewortel, strudel van eendenkonfit en groentes met spekdadeltjes

***

Nagerecht: een "gouden" kogel van Callebaut karamelchocolade, gevuld met een parfait van bitterkoekjes, amarenekersen, tonkabonen en vanille, met pistache saus en gesuikerde nootjes

€ 49,50 p.p.

 

Kook en afmaakbeschrijving geven wij er uiteraard bij!

 

Het afhalen van het kerstmenu kan op vrijdag 24 december tussen 13.00 uur en 16.00 uur. Wij maken met u een tijdsafspraak om te voorkomen dat er veel mensen tegelijk binnen komen.

 Alle afhaal gerechten blijven minstens 3 dagen goed in de koeling en wij geven de gerechten zo mee dat u alles thuis kunt opmaken op een echt bord. Excuses voor het ongemak, wij hadden het ook graag allemaal anders gedaan.