Afhankelijk van de volgende persconferentie (14 december) en de maatregelen die dan gelden gaan we op 15 december beslissen of het een kerstdiner kan blijven, het een lunch moet worden (van 12.30 uur tot 17.00 uur) of dat we het volledig met een kerstafhaal menu gaan doen. De onzekerheid is op dit moment erg lastig om beslissingen te nemen. We willen zeker niet te vroeg alles afblazen. Het kerstmenu is wel  aangepast en gelijk gemaakt met het afhaal menu. Dit omdat wij pas na 14 december weten wat onze mogelijkheden zijn en het simpelweg dan te laat is om alles nog binnen te kunnen krijgen en maken. Hiervoor graag uw begrip.

 

Kerstmenu 2021

Amuses:

Triangel van tamme konijn, hazelnoot en kastanje met een Armagnac pruimpje

&

Rolletje van tramazonebrood, huisgerookte zalm en gerookte forel met zongedroogde tomaat, zwarte peen salade en limoen-saffraan mayonaise

***

Voorgerecht: Bombe van reebok paté in een gelei van vossenbessen met kweeperen stroop, geroosterde amandelen en gruis van Serranoham

***

Tussengerecht: heldere bouillon van kalfs- en ossenstaart, met snoepjes van kalf en rund en een room van gepofte ui, Madeira en zwarte knoflook

***

Hoofdgerecht: Op de huid gebakken filet van Hollandse boerderij eend, met een jus van truffel en cantharellen , een stamppotje van knolselderij en peterseliewortel, strudel van eendenkonfit en groentes met spekdadeltjes

***

Nagerecht: een "gouden" kogel van Callebaut karamelchocolade, gevuld met een parfait van bitterkoekjes, amarenekersen, tonkabonen en vanille, met pistache saus en gesuikerde nootjes

€ 60,00 p.p.