Reserveringen

VANAF 1 JUNI MAG HET WEER, UIT ETEN IN ONS PRACHTIGE RESTAURANT!!!

Daarom zijn wij heel erg blij wanneer u een reservering maakt.

Alle boekingen die in de agenda komen te staan, dragen bij aan het kunnen voortzetten van ons mooie bedrijf waar wij zo trots op zijn! Heeft u iets te vieren in december, bent u jarig in november, zoveel jaar getrouwd in oktober of viert u op uw werk een jubileum in september, wij verzorgen het heel graag voor u.

Voorlopig (juni) mogen wij maximaal 2 personen aan 1 tafel plaatsen, meer personen kan alleen wanneer het 1 huishouding is. Voor tafels van 4 of meer personen kunnen wij creatieve oplossingen bedenken zodat u toch met familie of vrienden uit eten kunt gaan.

Uiteraard hanteren wij de welbekende richtlijnen en hopen op uw medewerking daarin zodat u, uw medegasten en onze medewerkers prettig kunnen lunchen & dineren en wij fijn kunnen werken.

Ook wanneer u niet heeft gereserveerd kunt u toch plaatsnemen. Wij doen dan een screening omtrent de corona eisen en maken a la minute een reservering voor u.

Wij zorgen uiteraard voor voldoende ruimte, zowel binnen als op ons terras.

Natuurlijk hopen wij van harte dat het niet gebeurt, maar mochten de Corona voorschriften weer aangescherpt worden, dan kunt u uiteraard kosteloos annuleren.

Voor uw reserveringen:

e mail: denhaller@online.nl  I  T. 0547 35 12 87