Wild avond menu
Zaterdag 26 oktober
Wild avond menu
Zaterdag 26 oktober
Amuses:
bitterballetje van wilde eend met pompoen piccalilly
&
tartaar van hert van hert, gevuld kwarteleitje, notensla,
gerookte amandelmayonaise & siepeljam
***
Wildpaté in pancetta gegaard met paddenstoelen en gedroogde cranberries,
met een marmelade van zilveruitjes en vijgen en een crème van pastinaak
***
“Bonbon” van wildzwijneham gevuld met een mousse van truffel
en cantharellen met compôte van vossenbessen,
geroosterde ham en krokante moerbei
***
Heldere wildbouillon met oude Madeira, een quenelles van
haas en gebruneerde pijnboompitjes
***
Fritôt van fazant en zuurkool in hazelnoot panko, op een mousseline van
roseval aardappel, gepocheerde Armagnac pruimen en een jus van
mosterd met parels van appel
***
Ree filet op koolraapjes geglaceerd in kaneelsuiker met een taartje van
kweeperen hete bliksem en een eigen jus met een vleugje kruidkoek
en chips van schorseneren
***
Gebraden moeflon rugfilet op een puree van gepofte knolselderij, een eigen jus
met gefermenteerde knoflook, afgetopt met gefrituurde knolselderij
***
Carrot cake met cream cheese vulling, tonkabonen en vanille,
gesuikerde wortel, gezouten karamel en een
specerijenkletskopje gevuld met amandel roomijs
€ 82,50 per couvert inclusief een mousserende welkomst aperitief
Ontvangst om 18.00 uur.