Voorgerechten

Botersla, mousse van gegrilde paprika en basilicum gemarineerde burrata,

met een saus van tomaat en ratatouille groentes, krokante Grana Padano

en oven gedroogde zware olijf

€ 17,75

Rouleau van licht gerookte Noorse zalm en gemarineerde botervis met een accent

 van spinazie, op zoetzure paarse peentjes, komkommer parels en een zachte

mayonaise van wasabi en as el hanout, afgetopt met wakamé en forelkuit

€ 18,75

Licht gegrilde koude jumbo garnalen, op Citrus quinoa, in een knapperig bakje

 geserveerd, met een saus van langoustines, basilicum olie en haring “kaviaar”

€ 18,50

Handgesneden tartaar van Black Angus regio rund, met getruffeerde

beukenzwammetjes, crunch van truffel en een bitterballetje van

geitenkaas in een jasje van groene kruiden panko en zwarte knoflook

€ 20,50

Huisgemaakte wildpaté met cranberries en paddenstoelen in pancetta gegaard,

op een chutney van rode ui, sinaasappel en vijgen, met een coulis

van gepocheerde Armagnac pruimen

€ 17,50

Licht gebonden soep van paddenstoelen, truffel, peterseliewortel en knolselderij,

met een flan van paddenstoelen en een knapperig gebakken wangetje

 van Gaasterlander scharrelvarken

€ 16,75

Krachtige heldere wildbouillon met oesterzwammen, geroosterde

amandelen bieslook en stukjes hert

€ 13,00

 

Hoofdgerechten

Vegetarische broodpudding met Redefine Meat gehakt, paddenstoelen, edamameboontjes en vergeten groenten, met Pecorino en Grana Padano kaas en een saus van truffel, Madeira en gedroogde boleten en chips van schorseneren

€ 27,50

“Slavinkjes” van Noorse zalm, in katenspek gewikkeld, op zachte zuurkool geserveerd en een romige beurre blanc saus met spekjes en gruis van geroosterde Serranoham

€ 28,50

Winters drie luik, een taartje van Simmentaler runderwang en gekonfijte zilveruitjes in pancetta gegaard, sous vide bereid buikspek en een knapperig wangetje van het Gaasterlander scharrelvarken, op een purée van bloemkool en

een stoofjus met Zwolsche mosterd

€ 33,50

“Rollade” van maisscharrelkip, spinazie, shiitake paddenstoelen en gekonfijte tamme eendenbout, op een mousseline van gepofte knolselderij en een jus met rozemarijn en gele bietjes, afgetopt met gefrituurde knolselderij

€ 32,00

Rosé gebraden hertenbout biefstuk en gebakken paté van hert, op romige paddenstoelen, een jus van truffel en cantharellen en crumble van truffel

€ 39,75

 

Nagerechten

 

Sticky toffee-dadel taartje, met gezouten karamelsaus,

gezouten karamel ijs en in vanille gepocheerd handpeer

€ 16,50

Wentelteefje van huisgemaakt brioche-brood, gemarineerde warme kersen, met

kaneel ijs en gesuikerde nootjes in een bakje van ouderwetse kletskop

€ 19,00

Red velvet taartje met een mousse van halva en witte chocolade,

ube saus (paarse yam) en huisgemaakte nogaparfait

€ 17,50

Klein dessertje (voor bij de koffie), een mousse-je van pure Callebout chocolade

 met een winterse specerijen siroop

€ 7,00

Café complèt met huisgemaakte lekkernijen

€ 8,75

Pecorino schapenkaas met vijgenbrood en chutney van vijgen en dadels 

€ 18.00

Koffie met huisgemaakte lekkernijen € 8,75

Koffie met huisgemaakte lekkernijen en een digestive:

  Strega, Kahlua, Mandarine, Grand Marnier, DOM Benedictine, Amaretto, Drambuie, Sambuca, Cointreau, Licor 43, Limoncello, Grappa, vijgen likeur, tamme kastanje likeur,

alcoholvrije likeuren: limoncello en amaretto € 16,75

Irish of French coffee € 13,50    met huisgemaakte lekkernijen  € 18,75

van Wees likeuren: Kwartier na vijven, Hemdje licht op, Hemel op aarde, Walnoot, Honing en Crème de kaneel € 9,00  Cognac € 9,00 - Cognac XO € 21,50

Italicus Rosalio di Bergamotto € 9,00 - Armagnac € 9,00 - Calvados € 9,00

 

Den Haller menu

Botersla, mousse van gegrilde paprika en basilicum gemarineerde burrata,

met een saus van tomaat en ratatouille groentes, krokante Grana Padano en oven gedroogde zwarte olijf

Of

Huisgemaakte wildpaté met cranberries en paddenstoelen in pancetta gegaard,

op een chutney van rode ui, sinaasappel en vijgen, met een coulis

van gepocheerde Armagnac pruimen

***

Vegetarische broodpudding met Redefine Meat gehakt, paddenstoelen, edamameboontjes en vergeten groenten, met Pecorino en Grana Padano kaas

en een saus van truffel, Madeira en gedroogde boleten en chips van schorseneren

Of

“Rollade” van maisscharrelkip, spinazie, shiitake paddenstoelen en gekonfijte tamme eendenbout, op een mousseline van gepofte knolselderij en een jus met rozemarijn en gele bietjes, afgetopt met gefrituurde knolselderij

***

Sticky toffee-dadel taartje, met gezouten karamelsaus, gezouten karamel ijs

en in vanille gepocheerd handpeer

Of

Koffie met een klein mousse-je van pure Callebout chocolade

 met een winterse specerijen siroop

€ 45,00

 

Menu du jour

Wisselend menu, we laten het u graag weten

€ 37,50

 

Prestige menu

Handgesneden tartaar van Black Angus regio rund, met getruffeerde

beukenzwammetjes, crunch van truffel en een bitterballetje van

geitenkaas in een jasje van groene kruiden panko en zwarte knoflook

***

“Slavinkjes” van Noorse zalm, in katenspek gewikkeld, op zachte zuurkool

geserveerd en een romige beurre blanc saus met spekjes

en gruis van geroosterde Serranoham

***

Rosé gebraden hertenbout biefstuk, op romige paddenstoelen,

een jus van truffel en cantharellen en crumble van truffel

***

Wentelteefje van huisgemaakt brioche-brood, gemarineerde warme kersen,

met kaneel ijs en gesuikerde nootjes in een bakje van ouderwetse kletskop

€ 59,50

 

Het Prestige menu is uitsluitend te bestellen per tafel