Luxe en royaal belegde broodjes

Piccolo broodje met gerookte zalm, zoetzure peentjes, komkommer parels en mayonaise van wasabi en ras el hanout afgetopt met wakamé      € 16,75

Piccolo broodje met gegrilde koude jumbo garnalen,frisse sla en een mayo van langoustines en haring kaviaar      € 17,50

Waldkorn ciabatta met gemengde sla, huisgemaakte wild paté marmelade van rode ui, sinaasappel en vijgen en coulis van gepocheerde armagnac pruimen     € 16,75 

Huisgemaakte brioche bol royaal aangekleed met tartaar van Black Angus rund met getruffeerde beukenzwammetjes en crunch van truffel     € 18,75

 

Royale salades    salades worden geserveerd met bruin boeren landbrood en olijfolie-roomboter met zeezout

 

Botersla, mousse van gegrilde paprika en basilicum, gemarineerde burrata, met een saus van tomaat en ratatouille groentes, krokante Grana Padano en oven gedroogde zwarte olijf           € 17,75

Salade met rouleau van licht gerookte Noorse zalm en gemarineerde botervis met een accent van spinazie, op zoetzure paarse peentjes, komkommer parels en een zachte mayonaise van wasabi en as el hanout            € 18,75

Licht gegrilde koude jumbo garnalen, op Citrus quinoa, in een knapperig bakje geserveerd, met een saus van langoustines, basilicum olie en haring “kaviaar”                        € 18,50

Handgesneden tartaar van Black Angus regio rund, met getruffeerde beukenzwammetjes en een crunch van truffel   € 20,50

Huisgemaakte wildpaté met cranberries en paddenstoelen in pancetta gegaard, op een chutney van rode ui, sinaasappel en vijgen, met een coulis van gepocheerde Armagnac pruimen           € 17,50

Salade van rucola met bitterballetjes van getruffeerde geitenkaas in een jasje van groene kruiden panko en zwarte knoflook met beukenzwammetjes en uienjam              € 18,50

Soep en bouillon

Kleine soep van de dag                                                                  €    7,00 

Grote soep van de dag                                                                   €    9,00

Soepen en bouillon worden geserveerd met bruin boeren landbrood en olijfolie-roomboter met zeezout

 

2 Bourgondische runderstoofvlees croquetten, met bruin boerenlandbrood en naar keuze: grove mosterd, huisgemaakte piccalilly of mosterdmayonaise   € 14,75

Den Haller omelet, royaal gevuld met spek, geitenkaas, rucola, amandel, cherry tomaatjes en bruin boeren landbrood           € 16,50 

            

Uitsmijter achterham en of jong belegen kaas       € 13,50

Uitsmijter met oude boerderijkaas      € 15,00

Uitsmijter met jonge geitenkaas        € 16,00

Uitsmijter met Coburger ham          € 16,00

Uitsmijters worden geserveerd met 3 eieren en bruin boeren landbrood

 

Chef specials

 

Broodje van de chef, huisgemaakte brioche bol royaal belegd met Kasseler rib, gesmoorde zuurkool en boter-spekjes jus       € 19,50

 

“Slavinkjes” van Noorse zalm, in katenspek gewikkeld, op zachte zuurkool geserveerd en een romige beurre blanc saus met spekjes en gruis van geroosterde Serranoham

€ 27,50

 

Sous vide bereid buikspek en een knapperig wangetje van het Gaasterlander scharrelvarken, op een purée van bloemkool en een stoofjus met Zwolsche mosterd

€ 25,00

 

Extra bij te bestellen: frieten en mayonaise  € 4,75 of

huisgemaakte piccalilly mayonaise € 5,25

 

Warme lunch (geserveerd met salade)     

 

Vegetarische broodpudding met Redefine Meat gehakt, paddenstoelen, edamameboontjes en vergeten groenten, Pecorino en Grana Padano kaas en een saus van truffel, Madeira en gedroogde boleten         € 25,50

Taartjes van Simmentaler runderwang en gekonfijte zilveruitjes in pancetta gegaard, op een purée van bloemkool en een stoofjus met Zwolsche mosterd  € 31,50

“Rollade” van maisscharrelkip, spinazie, shiitake paddenstoelen en gekonfijte tamme eendenbout, op een mousseline van gepofte knolselderij en een jus

met rozemarijn en gele bietjes   € 30,00

Extra bij te bestellen: frieten en mayonaise  € 4,75 

of huisgemaakte piccalilly mayonaise € 5,25

 

Den Haller lunch menu

Botersla, mousse van gegrilde paprika en basilicum gemarineerde burrata, met een saus van tomaat en ratatouille groentes, krokante Grana Padano en oven gedroogde zwarte olijf

Of

Huisgemaakte wildpaté met cranberries en paddenstoelen in pancetta gegaard, op een chutney van rode ui, sinaasappel en vijgen, met een coulis van gepocheerde Armagnac pruimen

***

Vegetarische broodpudding met Redefine Meat gehakt, paddenstoelen, edamameboontjes en vergeten groenten, met Pecorino en Grana Padano kaas en een saus van truffel, Madeira en gedroogde boleten en chips van schorseneren

Of

“Rollade” van maisscharrelkip, spinazie, shiitake paddenstoelen en gekonfijte tamme eendenbout, op een mousseline van gepofte knolselderij en een jus met rozemarijn en gele bietjes, afgetopt met gefrituurde knolselderij

***

Sticky toffee-dadel taartje, met gezouten karamelsaus, gezouten karamel ijs en in vanille gepocheerd handpeer

Of

Koffie met een kleine chocolade mousse van pure Callebout chocolade met een winterse specerijen siroop

 

€ 45,00

 

PRESTIGE LUNCH MENU

(tot 13.30 uur te bestellen)

 

Handgesneden tartaar van Black Angus regio rund, met getruffeerde beukenzwammetjes, crunch van truffel en een bitterballetje van geitenkaas in een jasje van groene kruiden panko en zwarte knoflook

***

“Slavinkjes” van Noorse zalm, in katenspek gewikkeld, op zachte zuurkool geserveerd en een romige beurre blanc saus met spekjes en gruis van geroosterde Serranoham

***

Rosé gebraden hertenbout biefstuk, op romige paddenstoelen, een jus van truffel en cantharellen en crumble van truffel

***

Wentelteefje van huisgemaakt brioche-brood, gemarineerde warme kersen, met kaneel ijs en gesuikerde nootjes in een bakje van ouderwetse kletskop

 

€ 59,50

Het Prestige menu is uitsluitend te bestellen per tafel

 

Verwen jezelf lunch

 Als het winter is moet je jezelf culinair laten verwennen…

 

Soep van de chef

***

Huisgemaakte brioche bol royaal aangekleed met tartaar van Black Angus rund met getruffeerde beukenzwammetjes en crunch van truffel

***

Koffie, cappuccino of thee met overheerlijke mousse van pure chocolade

€ 29,50