
Voorgerechten
Salade met gemarineerde chioggia biet, notensla, gewelde vijgen, geroosterde pecannoten, jonge geitenkaas aangemaakt met romige Marsala-hazelnoot vinaigrette, krokante moerbeien, burrata ingelegd in gerookt bietensap en bitterballetjes van geitenkaas
€ 18,75
Ceviche van Noorse zalm, met bergamot-yuzu vinaigrette, julienne van red meat radijs, citrus gel, en een mayonaise van wakamé en ras el hanout
€ 21,00
Rillettes van gerookte makreel, met crème fraîche, mierikswortel, komkommer, augurk en kappertjes op botersla, limoen-zeewier mayonaise en oven gedroogde zwarte olijf
€ 19,00
Buideltjes van Coburger ham gevuld met een mousse van Gaasterland
achterham, met in tijmhoning gemarineerde meloenbolletjes,
stroop van balsamico en balsamico-truffel crumble
€ 17,75
Tartaar van Maarkels Black Angus rund, met cornichons, knapperige Goudse kaas, getruffeerde beukenzwammetjes, truffelmayonaise en geroosterde Serranoham
€ 20,00
Paté van gevogelte met wilde spinazie en zongedroogde tomaat omwikkeld met pancetta met Monegaskische uitjes en stroop van bietjes
€ 18,50
Gebakken lamshaasjes op een ragout van venkel en een jus van lam, dragon
en gefermenteerde knoflook en knapperige lucifer aardappeltjes
€ 25,00
Heldere reebouillon met oesterzwammen, bieslook en geroosterde amandel
€ 12,75
Licht gebonden soep van Zwolsche mosterd, prei, zwarte knoflook, doperwtjes en verse bieslook, met quenelles van maisscharrelkip
€ 13,00
Hoofdgerechten
Quiche, een hartige taart met getomateerde ratatouille groenten, edamame
boontjes, Redefine Meat (plantaardig) gehakt, mini champignons en pecorino
met een mediterrane saus, het geheel afgetopt met brandnetelkaas
€ 26,50
Zacht gebakken snoekbaarsfilet op romige groene kruiden fregola (pastasoort uit Sardinië), gebakken gamba’s en een jus van schaaldieren geparfumeerd met sereh
€ 33,50
Botermalse, 24 uur sous vide gegaarde procureur van Gaasterlander kruidenvarken op een puree van bloemkool en broccoli en een jus met spekjes, boter en mosterd
€ 27,50
Getrancheerde biefstuk van Black Angus rund uit Markelo, op paddenstoelen ragoût en een jus van truffel en Madeira
€ 38,75
Rouleau van maisscharrelkippendij, shiitake paddenstoelen, gesmoorde spinazie,
op romige paddenstoelen en een jus met rozemarijn, zwarte knoflook, afgemaakt met pommes allumettes
€ 27,50
Afhankelijk van het aanbod van de jacht: reebok uit de Diepenheimse bossen,
Reebok filet in combinatie met een crépinette van reebok, op een
puree van velderwtjes en een jus van cantharellen
€ 42,50
Bent u allergisch voor bepaalde voedingsstoffen? Laat het
ons weten, wij informeren u graag betreffende allergenen.
Nagerechten
Taartje van boeren kwark, aardbeien en red velvet cake, met compôte van aardbeien en rabarber en een siroop van munt en lievevrouwebedstro en aardbeien sorbetijs
€ 14,50
Carrot cake met een verrassende mousse van witte chocolade, dadel en tahini, met frambozen compote en zwarte sesam roomijs
€ 17,50
Zomerse tiramisu van lange vingers, frisse citroen-limoen mascarpone met een sausje van limocello en groene kardemom met citroen-limoen ijs
€ 16,50
Piña colada bavarois met ananas gekonfijt in een siroop van specerijen en Malibu en een bolletje kokos ijs
€ 15,00
Smeuïge brandnetel boerderijkaas uit de Noordoostpolder en kaas van Twickel koeien, met gewelde vijgen, uienjam, gerookte amandel en vijgenbrood
€ 18,50
Vier op een rij, een parade van overheerlijke patisserie
€ 22,50
"Zoete Zonde" – een kleine, verleidelijke mousse van witte chocolade, met frambozen compôte - net genoeg om te genieten zonder schuldgevoel!
€ 7,75
Den Haller menu
Buideltjes van Coburger ham gevuld met een mousse van Gaasterland achterham, met in tijmhoning gemarineerde meloenbolletjes,
stroop van balsamico en balsamico-truffel crumble
***
Botermalse, 24 uur sous vide gegaarde procureur van Gaasterlander kruidenvarken op een puree van bloemkool en broccoli
en een jus met spekjes, boter en mosterd
***
Taartje van boeren kwark, aardbeien en red velvet cake, met compôte van aardbeien en rabarber, een siroop van munt en lievevrouwebedstro
met aardbeien sorbetijs
€ 38,50
Uiteraard is alles huisgemaakt!
Prijzen en menukaart wijzigingen onder voorbehoud.
